Efficiënt, veilig en betrouwbaar vernevelen

De Synofog is speciaal ontworpen voor de verneveling van kiemremmers. Omdat de Synofog geen open vlam heeft, kunnen brandbare vloeistoffen elektrisch worden verneveld met de voordelen van thermisch vernevelen. Door het innovatieve ontwerp van de verwarmingskamer en de vloeistofinjectie, kan de Synofog zijn gebruikte energie efficiënt omzetten naar vernevelcapaciteit. Met andere innovatieve kenmerken, zoals een zelfregulerende vloeistoftoevoer om druppen te voorkomen, is de Synofog de toekomst van kiemremmers vernevelen.

De Synofog is zowel in regulier formaat (SF1H), als in extra groot formaat (SF2H) verkrijgbaar.

Er zijn momenteel drie middelen geregistreerd voor gebruik met de Synofog, welke allemaal waardige opvolgers zijn van CIPC. Dit zijn Biox-M, 1,4Sight en Argos.

Extra opties Synofog

Regelmatig krijgen we suggesties of vragen van klanten: ‘Ik wil graag de Synofog besturen op afstand’, of ‘hoe kan ik de Synofog gemakkelijk schoonmaken?’. De succesvolste oplossingen brengen we uit als opties voor de Synofog. Alle opties bekijken? We sturen u graag de optielijst toe.

 • Verlengstukken en ketsplaten
 • Flexibele RVS verlengslang
 • Afschermkap en beschermframe
 • Borstels voor op elektrische boormachines
 • Wifi-module voor besturing via de smartphone
 • 4G module voor hulp op afstand

PowerLimitoNZE nieuwste innovatie: pOWERLIMIT

Als u te maken hebt met een tekort aan stroom, kunt u met de Powerlimit een maximum stroomverbruik van de Synofog instellen. Dit verlaagt de stroomsterkte en maakt het mogelijk om te behandelen in opslagplaatsen met een kleine stroomvoorziening. Dit geeft meer flexibiliteit en maakt de Synofog geschikt voor een groter aantal opslagruimtes. Meer informatie over de PowerLimit? Neem contact op met Rob Veugen

oNZE MEEST VERKOCHTE innovatie: Waaierkop

Wij streven naar een continue verbetering van onze producten. Voor de Synofog is er een waaierkop ontwikkeld; een ontwikkeling waarmee uw Synofog aanzienlijke verbeteringen krijgt.
Het wisselen van de achterplaat met nozzle voor een nieuwe achterplaat met geïntegreerde waaierkop biedt onderstaande voordelen:

 • Geen nozzles meer wisselen
 • Minder drup uit de pijp
 • Betere omzetting van middel naar mist
 • Drukloos, sterk gereduceerde pompslijtage

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MKB Innovatie top 100 2017

De Synofog heeft de 48ste plek bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100 van 2017. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Innovatie is zeer belangrijk voor ons en voor Nederlandse agrariërs, als zij hun positie op de internationale markt willen behouden en versterken. Daarom vinden we het een hele eer deze hoge notering voor ons werk te hebben gekregen.

De video onder deze tekst is beschikbaar gesteld door DMT Services ( info@dmtservices.be ). Getoond wordt een aardappelopslag waar gebruik wordt gemaakt van de Synofog. Het servicebedrijf Servida voert hier een kiemremmingsbehandeling uit. Zichtbaar is hoe het verspreidingseffect van de Synofog is. Hier wordt 1.4sight verneveld waarbij de Synofog ondersteund wordt door het beluchtingssyteem in de aardappelopslag.

Onderhoud en instructies

Voor een correcte en optimale werking van de Synofog is juist onderhoud cruciaal. Veilig werken moet natuurlijk altijd het uitgangspunt zijn wanneer u aan de slag gaat met zware apparatuur zoals de Synofog. Op deze pagina bieden we een overzicht van alle belangrijke informatie op één centrale locatie.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

 • Geen open vlam, dus veilig in gebruik
 • Ontworpen voor de nieuwe generatie kiemremmers
 • Gemakkelijk in gebruik

Downloads

Meer informatie?

Jos Veugen

Directeur
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail

Voor ons Loonbedrijf waren we op zoek naar betrouwbare heetvernevelapparatuur op krachtstroom. We werken al twee seizoenen volop met 2 stuks SFH2 opgebouwd op een wagen. De Synofogs zijn gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. De druppelgrootte die de machine afgeeft is zeer fijn wat een goed nevelbeeld geeft, die prima in de luchtstroom wordt verdeeld. Onze klanten kunnen rekenen op een vertrouwd bewaarseizoen, we gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Hessel Romkes

Profytodsd Gewasbescherming Emmeloord
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media