Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

Glastuinbouw

Vernevelapparatuur

Wij zijn wereldwijd toonaangevend in bedrijfshygiëne & ruimtedesinfectie. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van vernevelapparatuur. Wij beheersen vijf verschillende technieken om ruimtes te misten. Zo kunnen we altijd een techniek bieden die geschikt is voor uw bedrijfssituatie. Met onze klantgerichte aanpak zijn we in staat om de machines aan te passen aan uw wensen.

Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze bestaande machines, het ontwikkelen van nieuwe machines en het verbeteren van technieken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Deze ontwikkeling gaat in samenwerking met universiteiten, druppelgroottemetingen, engineering, productie en assemblage. Wij zijn de enige leverancier van vernevelapparatuur die zelf druppelgrootte metingen kan verrichten. Door deze techniek in huis te halen garanderen we u de hoogste kwaliteit vernevelapparatuur.

Halofog middel

Bedrijfshygiëne in kassen

Lang heeft in de glastuinbouw de focus binnen in de kas gelegen. Maar de laatste jaren is men er meer bewust van geworden dat de meeste problemen in de kas van buitenaf worden meegenomen. Om dat tegen te gaan zijn er verschillende maatregelen getroffen als; gaas voor de ramen om ongewenste insecten te weren en goede hygiënemaatregelen om virussen, bacteriën en schimmels buiten de deur te houden. Lees ook het artikel Telers, word niet virusmoe. Over het nog altijd actuele tomatenvirus, ToBRFV. Maar naast dit virus zijn we bekend met vele andere virussen en plagen en de bestrijding hiervan.
De grootste bronnen van kruisbesmetting zijn de logistieke knooppunten binnen een bedrijf gebleken. Ruimtes zoals de sorteerruimte, de inpakstations, kantine en kantoren dragen bij aan de verspreiding van deze onzichtbare bedreigingen. Het is daarom van essentieel belang om de hygiëne op het bedrijf als geheel aan te pakken.

Desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen

Naast het maken van vernevelapparatuur hebben we ook reinigings- en desinfectiemiddelen voor de agrarische sector, voedingsindustrie, transportsector, gezondheidszorg in huis. Met onze twee huismerken Cleanbest (reiniging) en Desbest (desinfectie), kunnen wij u een gepaste oplossing bieden voor vrijwel alle problemen. Wij voorzien ook in een advies voor de juiste dosering, apparatuur en werkwijze en kunnen direct uit onze voorraad leveren.

ALTERNATIEVEN VOOR GEWASBESCHERMING VOOR BEStRIJDINGSMIDDELEN MET CONTACTWERKING

Een van de gewasbeschermingstechnieken is foggen; een verneveltechniek die ook wel ‘thermisch vernevelen’ wordt genoemd. De aansturing is met een straalmotor, aangedreven door een brandstof. De Pulsfoggers maken gebruik van deze techniek. Bekijk onze pulsfogmodellen hier.

Een andere techniek is LVM staat voor Low Volume Misting. Omdat bij hier geen gebruik wordt gemaakt van een warmtebron, zoals bij het ‘foggen’, wordt er ook wel gesproken van ‘koud vernevelen’. LVM’s worden aangedreven door perslucht zoals de Halofog maar er zijn ook LVM’s op basis van turbinemotoren zoals bijvoorbeeld de powerfoggers. Klik hier om de modellen van de LVM’s te bekijken.
Meer weten over deze technieken? Wij leggen ze hier verder voor u uit.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


Meer weten?

Bekijk hier onze fogging & hygiene catalogus voor de glastuinbouw.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hygiënesluizen

Wilt u een hygiënesluis inrichten? Ook hier hebben we alle benodigdheden voor. Van handdesinfectie, dispensers tot vouwhanddoekjes maar ook matten, bakken, overalls en ontsmettingslaarzen. Alles met oog op veiligheid, duurzaamheid en zuinig gebruik. Onze website vertoont momenteel de meest gangbare artikelen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over (hygiëne)routing of een op maat gemaakt (hygiënesluis)pakket. Bekijk ook de pagina over hygiënesluizen voor het artikel overzicht.

De voordelen

  • Duurzaam
  • Effectief
  • Efficiënt

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Stuur Ed een e-mail
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media