Voedingsindustrie

Veugen Technology BV is al jaren toonaangevend op het gebied van bedrijfshygiëne in de voedingsindustrie. Met ervaring en inzicht in de dagelijkse werkzaamheden bieden wij een totaalpakket aan hygiëne oplossingen. U stelt hoge eisen aan hygiëne en aan de producten waarmee u werkt. Die producten hebben wij al voor u geselecteerd. Kennis van deze producten en de klant specifieke wensen vertaalt zich in een uitgekiend assortiment met service op maat. Wij leveren klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne binnen een voedselverwerkend bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dat is wat we noemen: Desinfectie gemakkelijk gemaakt.

Handhygiëne

Handhygiëne is mensenwerk. Een goede zeep alleen is niet voldoende. Goede handhygiëne vergt producten die gebruiksgemak en duurzaamheid bieden, fouten tegen gaan en vergissingen voorkomen. Bewustwording en training is hierbij een service die wij graag bieden. U koopt geen zeep, u koopt schone en hygiënische handen.

Reiniging: Cleanbest

Een compleet assortiment reinigingsmiddelen voor elk type vervuiling, alle soorten materialen en elke werkwijze: direct uit onze voorraad leverbaar. Daarbij hoort ook de juiste advisering over dosering, apparatuur en werkwijze. Reiniging van ruimtes, werktafels, materialen, machines of CIP-installaties. Voor elke situatie hebben we de beste reinigingsmiddelen geselecteerd onder de naam: Cleanbest.

Desinfectie: Desbest

De ruime kennis en ervaring op het gebied van desinfectie zijn nergens anders zo eenvoudig voor u beschikbaar. Desinfectiemiddelen met vele verschillende eigenschappen om het beste voor uw situatie te bieden. Al deze middelen hebben de verplichte, erkende toelating van het CTGB. De beste desinfectiemiddelen onder de naam: Desbest.

Automatische desinfectie door middel van verneveling. Vernevelapparatuur op maat om te zorgen dat alle bacteriën, virussen en schimmels in alle hoeken en kieren worden bestreden.

Hygiënesluizen

Ook voor het inrichten van hygiënesluizen hebben we alle benodigdheden. Van dispensers tot papier om te drogen, van desinfecterende zeep tot ontsmettingslaarzen. Alles met het oog op veiligheid, duurzaamheid en zuinig gebruik. Niet alle producten staan op dit moment op de website, dus neem contact op voor persoonlijk advies over routing of een op maat gemaakt (hygiënesluis)pakket.
Bekijk ook de pagina over hygiënesluizen voor een overzicht.

Powerfogger V60

Hieronder ziet u een video van de Powerfogger V60, waarin het gemak van foggen wordt gedemonstreerd.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

IN DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE IS VOEDSELVEILIGHEID VAN GROOT BELANG.

Veugen Technology presenteert met trots het Halofog Food vernevelsysteem – een geavanceerde oplossing voor het effectief en efficiënt desinfecteren van procesruimtes.

Vakblad Voedingsindustrie


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Meer weten?
Bekijk hier onze fogging & hygiene catalogus voor de voedingsindustrie.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media