Frans Veugen Bedrijfshygiene BV wordt Veugen Technology

Na ruim 30 jaar is het tijd voor een volgende stap.
Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV zal verder gaan onder de naam Veugen Technology.

 

 

 

 

 

 

De verneveloplossingen van Veugen Technology bereiken inmiddels voor 70% buitenlandse klanten. Vernevelapparatuur die volledig door Veugen Technology worden ontwikkelt en geproduceerd. Waar Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV als naam vooral de Nederlandse klant aansprak, zal Veugen Technology de herkenbaarheid voor buitenlandse klanten vergroten.

Jos Veugen: “We hebben in de afgelopen jaren het werkgebied vergroot. Veugen Technology biedt naast bedrijfshygiëne ook technologische oplossingen voor gewasbescherming en voedselbewaring. Alleen bedrijfshygiëne in de naam dekt dan niet de lading.”
De service en vakbekwaamheid, die mensen al sinds de start van Frans en Thea gewend zijn te krijgen, blijft aanwezig.

Met de naamswijziging komt ook de naam Frans te vervallen. Frans Veugen heeft als oprichter in ruim 20 jaar het bedrijf opgebouwd en een hele mooie basis gelegd alvorens Rob, Paul en Jos Veugen het bedrijf overnamen. Rob Veugen: “We zijn zeer trots op wat onze ouders hebben neergezet en trots op de naam Veugen. In de verschillende sectoren waarin we actief zijn staat Veugen voor kwalitatief hoogwaardige verneveloplossingen. Met de nieuwe naam Veugen Technology willen we dat internationaal nog verder uitdragen.”

www.veugentech.com

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media