Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!
apr
2018

Heawat

Met de Heawat bieden we extra service voor onze klanten. Het verwijdert de biofilm die er met andere methodes niet uitkomt. Het resultaat mag er wezen.

dec
2017

Halofog

We gebruiken de Halofog voor de gewasbescherming van komkommers. We hebben geen regulier draaischema maar gebruiken de machine wanneer dat nodig is. De vernevelmachine is gemakkelijk in te zetten en we zouden hem zeker aanraden aan andere telers. We zijn nog niet tegen problemen aangelopen. (vertaald) Na de aankoop van de Halofog in 2016 heeft Serres Toundra in 2020 uitgebreid met een tweede Halofog.

dec
2017

Heawat

De eerste indruk van de heawat is zeer positief. In de kippenstallen is het zeer gebruiksvriendelijk en een goed resultaat. In de varkensstallen is het veel werk voor het uitdraaien van de nippels. de resultaten van het labo zijn hoopgevend.

apr
2018

Powerfogger 100

De machine werkt naar tevredenheid en voldoet aan de verwachtingen. Het voordeel dat we hebben, omdat we verschillende stallen hebben, is dat we flexibel zijn. Bijvoorbeeld: Als er een stal schoon is, dan kunnen we daar al beginnen met ontsmetten.

aug
2018

CFU

We gebruiken het elke dag. We zijn heel tevreden over de machine.

jul
2022

Powerfogger TB60D

“Kas in de mist zetten middels foggen met de powerfogger TB60D helpt uitstekend tegen Sciara”

apr
2019

Synofog

Voor ons Loonbedrijf waren we op zoek naar betrouwbare heetvernevelapparatuur op krachtstroom. We werken al twee seizoenen volop met 2 stuks SFH2 opgebouwd op een wagen. De Synofogs zijn gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. De druppelgrootte die de machine afgeeft is zeer fijn wat een goed nevelbeeld geeft, die prima in de luchtstroom wordt verdeeld. Onze klanten kunnen rekenen op een vertrouwd bewaarseizoen, we gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

okt
2020

CFU Compleet

In 2011 kochten we het systeem. In 2020 zijn de pompen vervangen en kreeg het paneel een software update. Alle andere onderdelen werken nog altijd na 9 jaar intensief gebruik.

okt
2020

CFU Compleet Broederij Davids

We zijn al bijna 30 jaar een klant van Veugen Technology. Ook in onze nieuwe broederij Couvoir David SARL in Looberghe kiezen we weer voor een vernevelsysteem van Veugen.

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media