Frans Veugen Bedrijfshygiëne & De Gangmakers

𝐎𝐧𝐞 𝐒𝐭𝐨𝐩 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞: 𝐃𝐞 𝐆𝐚𝐧𝐠𝐦𝐚𝐤𝐞𝐫𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭!
🔦 Gespot in De Gangmakers Brochure”: Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV

Bij de realisatie van jouw hospitality-project komt veel kijken. Alles moet kloppen om het je gasten of medewerkers optimaal naar de zin te maken. Bij De Gangmakers zijn alle belangrijke schakels in dat veelomvattende proces gebundeld, van meubilair op maat tot fraai glaswerk, van stijlvolle bedrijfskleding tot sfeervolle verlichting. En alles wat verder nodig is om van jouw project een compleet plaatje te maken. Als het om hospitality gaat, kun je jouw project met een gerust gevoel in de bekwame en ervaren handen van De Gangmakers achterlaten; totaalontzorging is hun motto. De Gangmakers denken altijd in (creatieve) oplossingen, geven adviezen van bijzonder toegevoegde waarde en komen gemaakte afspraken graag na.

De regionale krachten van De Gangmakers zetten hospitality écht op de kaart.
Meer weten?

Of neem contact op met onze collega Ed.

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media