Veugen Technology in Turkije

Onze samenwerking met UPL breidt uit. Ook in Turkije wordt de Synofog ingezet om kiemremmingbehandelingen uit te voeren in aardappelopslagplaatsen 🥔.

Collega Rob was onlangs voor een meerdaags bezoek in Turkije om de Synofog goed te introduceren. Wat gebeurde er op die dagen:
Dag 1: het Ministerie van Landbouw voerde een reeks testen uit om de Synofog goed te keuren en te registreren voor de Turkse markt 👌. De operators kregen een training op het UPL kantoor in Izmir.
Dag 2: aardappelen werden behandeld met biologische sinaasappelolie om scheuten te voorkomen.

Wat zijn jouw favoriete chips? Hoeveel aardappelen zijn er nodig voor een chipsfabriek? Stel je een kathedraal vol aardappelen voor. Je loopt door het middenpad met links en rechts massieve deuren van enorme hoogte. Als de deur opengaat, komt de geur van koele lucht en verse aardappelen je tegenmoet want er liggen duizenden tonnen aardappelen.

Elke aardappel heeft dezelfde hoeveelheid product nodig om uitlopen te voorkomen: 1 minuscuul druppeltje sinaasappelolie, ter grootte van een suikerkorreltje. Dat is waar de Synofog voor ingezet kan worden; alle aardappelen mooi gelijkmatig behandelen.
Bedankt PepsiCo Manisa voor de samenwerking.
Bedankt Burak Uğurer en het team van UPL.

 

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media