ONTDEK HALOFOG: UW PARTNER IN VOEDSELVEILIGHEID

In de voedingsmiddelenindustrie is voedselveiligheid van groot belang.

Veugen Technology presenteert met trots het Halofog Food vernevelsysteem – een geavanceerde oplossing voor het effectief en efficiënt desinfecteren van procesruimtes.

Waarom Halofog?

1. Grondige desinfectie: Halofog biedt een diepgaande desinfectie van alle oppervlakken, inclusief moeilijk bereikbare gebieden, waar traditionele methoden tekortschieten.
2. Snelle en efficiënte toepassing: Met ons geautomatiseerde vernevelsysteem is desinfectie snel en eenvoudig. Bespaar kostbare tijd en minimaliseer stilstand van uw productieproces.
3. Veilig voor voedselomgevingen: Ons Halofog systeem is ontwikkeld met oog op voedselveiligheid; veilig voor gebruik in voedselverwerkende ruimtes, zonder compromissen op effectiviteit.

Voordelen
• Verhoogde voedselveiligheid: Halofog biedt een betrouwbare bescherming tegen schadelijke bacteriën en virussen, waardoor de voedselveiligheid in uw faciliteit wordt versterkt.
• Verlaging van operationele kosten: Door snel en efficiënt te desinfecteren, minimaliseert Halofog stilstandtijd en helpt het de operationele kosten te verlagen.
• Compliance met industrienormen: Voldoe aan de hoogste normen voor hygiëne en voedselveiligheid met Halofog, en toon uw toewijding aan kwaliteit aan klanten en inspecteurs.

Maatwerk
Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is.
Neem contact op voor een afspraak, zodat we het Halofog vernevelsysteem kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van uw procesruimtes.

Neem de leiding in voedselveiligheid
Wacht niet tot het te laat is. Investeer in de toekomst van uw bedrijf met Halofog.
Neem contact op en ontdek hoe we samen uw voedselveiligheidsdoelen kunnen bereiken.

 

Bekijk ook onze projecten van de Halofogs in de voedingsindustrie

HALOFOG FOOD & AUTODOS
AUTODOS vult automatisch een tank met de gewenste concentratie en juiste hoeveelheid desinfectiemiddel en water. Hierdoor is er minimaal kans op contact met desinfectiemiddel.
Meer informatie over Autodos? Vraag naar de mogelijkheden.

Media

De voordelen

  • Betrouwbaar
  • Tijdsbesparend
  • Kwaliteit

Meer informatie?

Jos Veugen

Directeur
+31 495 460 188
Stuur Jos een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media