Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

krachtige accurugspuit, ontwikkeld in samenwerking met professionals

Maruyama MSB15LiDX – de nieuwe elektrische rugspuit

De meest complete rugspuit is nu vernieuwd. Het nieuwe model, de MSB15LiDX, onderscheidt zich van zijn voorganger op een aantal vlakken. De MSB15LiDX heeft een Lithium-ionenbatterij. Deze is lichter in gewicht maar kan langer zonder opladen, u kunt tot wel 160 minuten sprayen met een accu. Het nieuwe model is langer en smaller, waardoor deze comfortabel op de rug kan worden gehangen.

Buiten het comfort en gemak levert het sprayen met een electrische rugspuit u betere resultaten op. De pomp zorgt voor een constante druk. Hierdoor ontstaat er een mooi uniform spraybeeld met dezelfde druppelgroottes gedurende het sprayen. Doordat uw spuitvloeistof uniform wordt verdeeld krijgt u ook uniforme en betere resultaten dan het sprayen met een handpomp.

De MSB15LiDX is speciaal aangepast naar onze wensen en de wensen van de professionele gebruiker. Het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen maken dit dé rugspuit voor de professionele gebruiker.
Ook beschikbaar met gelapplicator.

Hieronder kunt u een opname zien van de Maruyama in actie bij een vaccinatie. Wij raden aan vaccinaties in het (half)duister te doen, zodat de kippen niet schrikken en op hun plaats blijven staan. Door het licht dat voor de opnames nodig is kiezen veel kippen het hazenpad.

Deze machine is het meest geschikt voor:

Media

De voordelen

  • Gesloten behuizing voorkomt vervuiling
  • Geen restvloeistof in tank

Meer informatie?

Jean-Paul van Eijk

Accountmanager
+31 624 901 013
Stuur Jean-Paul een e-mail
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media