Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

Pulsfog

Thermisch Vernevelen

Een van de gewasbeschermingstechnieken is foggen; een verneveltechniek die ook wel ‘thermisch vernevelen’ wordt genoemd. Met een straalmotor, aangedreven door benzine, wordt een oplossing van hoog geconcentreerd gewasbeschermingsmiddel verneveld. De vloeistof wordt daarbij in de luchtstroming van de straalmotor geïnjecteerd. Door de enorme kracht van de luchtstroming wordt de vloeistof als het ware uit elkaar geslagen en vervolgens tot wel 120 meter de ruimte in geblazen. De Pulsfoggers maken gebruik van deze techniek.

Mobiliteit

De pulsfoggers bieden ook mobiliteit. Op de wagen staan de vloeistoftanks en de accu die nodig zijn voor het starten van de machine. De benzinetank is bevestigd aan de machine, waardoor de Pulsfog niet vast zit aan kabels of leidingwerk. De machine kan tijdens de behandeling dus eenvoudig door de kas worden gemanoeuvreerd waardoor er een optimale verdeling van de nevel wordt gecreëerd. Hoe beter de nevel verdeeld is, des te effectiever is de werking van het product.

Capaciteit

De Pulsfogmodellen in ons assortiment beschikken allemaal over een grote capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om grote oppervlaktes in korte tijd te behandelen,


Onderstaand een beknopt overzicht van onze Pulsfogmodellen:

Pulsfog K40
De grootste thermische vernevelaar.
Pulsfog K10
Lichtgewicht thermisch vernevelen met veel capaciteit en kracht.
Pulsfog K22
Een veelzijdige thermische vernevelaar met capaciteit en kracht.
Pulsfog K30
Thermische vernevelaar met capaciteit, kracht en een lange worplengte.

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media