Maandag 20 mei (Pinksteren) zijn wij GESLOTEN!

Rocket launch in France?

DIT IS RAKETWETENSCHAP OP EEN AARDAPPELBOERDERIJ.

Hoe kunnen boeren 40 weken na de oogst aardappelen zonder kiemen afleveren, terwijl in uw keuken aardappelen binnen 1 of 2 weken uitlopen? Met onze vernevelapparatuur helpen wij boeren om de aardappelen kiemvrij te houden, gewichtsverlies te voorkomen en verspilling van voedsel te vermijden. De nevel op de foto is gemaakt van sinaasappelolie. Dit biologische product houdt aardappelen kiemvrij.

Voor liefhebbers van wetenschap:
De druppelgrootte van de nevel ligt tussen 1 en 10 micrometer in diameter. 1 aardappel heeft slechts 8,5 microliter sinaasappelolie nodig om een paar weken geen uitlopers te krijgen.
In volume: 8,5 microliter is ongeveer de grootte van 1 suikerkorrel. Deze 8,5 microliter wordt door onze vernevelingsmachines verdeeld in ongeveer 1 miljard druppels !

UPL nodigde ons uit om de druppelgrootte van onze machines te testen in combinatie met hun sinaasappelolie product Argos. De metingen zijn gedaan door een onafhankelijk onderzoeksteam van CERTAM.
De eerste resultaten bevestigden wat we al gemeten hadden in onze eigen testfaciliteit: Foggen is een zeer efficiënte manier om boeren te helpen voedselverspilling te voorkomen.
Een speciaal woord van dank aan Marc Bonnet.

 

Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media