Droge mist geeft het beste resultaat

Het coldfogger systeem is ontworpen om met desinfectiemiddelen of andere toevoegingen een complete oppervlaktebehandeling uit te voeren. Door de zeer kleine druppelgrootte van maximaal 10 micron, worden de druppels over het hele oppervlakte gelijkmatig verdeeld. Het design van de vernevelkoppen en slangen zorgt ervoor dat dit betrouwbare systeem dag na dag probleemvrij en storingvrij blijft. Het kan met vrijwel alle desinfectiemiddelen gebruikt worden, waaronder: waterstofperoxide, quats, formaldehyde en aldehydes. Deze versie van de Coldfogger is het complete geïntegreerde systeem. Hierdoor kunnen meerdere of grotere ruimtes worden aangestuurd door hetzelfde bedieningspaneel. Dit zorgt voor een optimale afstemming van de te desinfecteren ruimtes, hierdoor kan er bespaard worden op persluchtcapaciteit.

Deze machine is het meest geschikt voor:

 

MEER VEILIGHEID,

MINDER WERK

 

Coldfogger & AUTODOS

AUTODOS is de toevoeging voor uw Coldfogger Vernevelinstallatie compleet, AUTODOS vult automatisch een tank met de gewenste concentratie en juiste hoeveelheid desinfectiemiddel en water. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen.  Wilt u weten wat wij voor u kunnen bouwen of wilt u advies? Neem contact met ons op.

Media

De voordelen

  • Droge nevel
  • Gemakkelijk uitbereidbaar
  • Onderhoudsvriendelijk

Meer informatie?

Ed Gerrits

Accountmanager
+31 653 371 207
Stuur Ed een e-mail

We zijn al bijna 30 jaar een klant van Veugen Technology. Ook in onze nieuwe broederij Couvoir David SARL in Looberghe kiezen we weer voor een vernevelsysteem van Veugen.

Paul van Ackere

Broederij Davids, België en Frankrijk

In 2011 kochten we het systeem. In 2020 zijn de pompen vervangen en kreeg het paneel een software update. Alle andere onderdelen werken nog altijd na 9 jaar intensief gebruik.

Peter Jorgenson

Aviagen ApS, Bække, Denmark
Gerelateerde items
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media