Bedrijfsuitje in beeld

Afgelopen zaterdag was ons jaarlijkse bedrijfsuitje. We verzamelden (de een wat eerder dan de ander) bij Gasterie De Knip. Het programma startte aan boord van @rederij_cascade 🛥️ en zij brachten ons naar het witte stadje Thorn. Enige inspanning 😉 volgde met een wandeltocht naar @naut_thorn, hier hebben we heerlijk aan het water gezeten onder het genot van ☕🍰🍺🍷.
Dat er af een toe een buitje 🌧️ viel zijn we al vergeten; de gezelligheid overheerste vooral. Na opnieuw een tochtje op het water 🛥️ kwamen we terug bij Gasterie De Knip en mochten we in groepsverband ons eten vrij spelen met een @puzzelproeverij . Toch iedere keer weer spannend welke tafel het eerste het eten opgediend kreeg.
Het was een gezellige dag!
Met een speciaal dank je wel voor parc Maasresidence Thorn, voor het belangeloos beschikbaar stellen van vervoer voor collega’s die net iets minder ter been zijn.
Copyright Veugen Technology B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Bonsai media